Gin Sour

Gin Sour

2 min
2 min
1  drink
Profile picture for user Lindhardt og Ringhof
Lindhardt og Ringhof
Professionel
Gin Sour er en del af Sour-familien, som også omfatter Whisky Sour og Amaretto Sour, Daiquiri, Margarita, Sidecar osv. En sour skal have en fin balance mellem det sure og det søde, så man får en frisk cocktail.
Om opskriften
Beskrivelse

Frisk og syrlig klassiker med gin.

Vi har opskriften fra bogen: "Gin - opskrifter på gin, tonic og cocktails", skrevet af Jesper Schmidt, der siger følgende om opskriften:

"Gin Sour er en del af Sour-familien, som også omfatter Whisky Sour og Amaretto Sour, Daiquiri, Margarita, Sidecar osv. En sour skal have en fin balance mellem det sure og det søde, så man får en frisk cocktail."

Denne opskrift kræver følgende:

  • en cocktailshaker eller lignende.
  • jigger
  • cocktailstrainer eller lille sigte
  • glas
  • 10-12 isterninger
Ingredienser
4 cl Gin (Dodd´s Old Tom Gin, eller anden Old Tom Gin)
2 cl Citronsaft
1⁄2 tsk Sukker
1 kirsebær (cocktailkirsebær)
Vejledning

om isterningerne i cocktailshakeren.

Hæld Dodd´s Old Tom Gin, citronsaft og sukker i shakeren.

Shake hårdt (sørg for at holde godt fast i begge ender af shakeren) i 16-20 sekunder.

Si cocktailen gennem en cocktailstrainer eller en lille sigte ned i glasset.

Pynt med cocktailkirsebærret.

Kilde

Foto: Line Falck Christensen 

Vi har opskriften fra bogen: "Gin - opskrifter på gin, tonic og cocktails"

Om forfatteren
Profile picture for user Lindhardt og Ringhof
Lindhardt og Ringhof
Professionel
Bio
Forlaget Lindhardt og Ringhof
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier