Frøsnappere

Frøsnappere

20 min
20 min
10  stk.
Profile picture for user Ninna Hertha Post Jensen
Ninna Hertha Post Jensen
En nem opskrift på frøsnappere i en anderledes udgave med pikantost. I opskriften bruges færdigkøbt butterdej, som er et nemt alternativ til den hjemmelavede af slagsen.
Om opskriften
Beskrivelse

En nem opskrift på frøsnappere i en anderledes udgave med pikantost. 

I opskriften bruges færdigkøbt butterdej, som er et nemt alternativ til den hjemmelavede af slagsen. 

Spis frøsnapperne som en snack eller til morgenmad/brunch. Du kan også servere dem som tilbehør til supper, hvor pikantosten vil passe særligt godt.  

Ingredienser
1 pk Butterdej (færdigkøbt)
1 pk Smøreost (med pikantsmag)
  Paprika
1 Æg (til pensling)
  Pynt i form af blå birkes og sesamfrø
Vejledning

Rul butterdejen ud i en stor firkant og smør pikantost ud over på 2/3 af dejen.

Vip den 1/3 af dejen, der ikke er dækket af ost,  ind over den øvrige dej.

Vip igen det første lag ind over de andre to. Der skal nu gerne være 3 lag.

Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken.

Pensl frøsnapperne med sammenpisket æg og drys sesamfrø og blå birkes over.

Pres firkanten lidt flad og skær den ud i strimler (cirka 3 cm. brede. og cirka 10 stk. i alt).

Lav et snit i strimlen næsten hele vejen op, men lad cirka 3 cm. forblive i enden.

Tag fat i hver ende af strimlen, og sno den. Sørg for at samle enderne igen, når dejen er snoet.

Læg frøsnapperne på en bageplade med bagepapir.

Bag dem ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.

Om forfatteren
Profile picture for user Ninna Hertha Post Jensen
Ninna Hertha Post Jensen
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier