Frikadellesandwich

Frikadellesandwich

3 min
2 min
4  personer
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
✅Hamrende lækker og nem frikadellesandwich til hele familien. ✅Her er alt lavet fra bunden, men du kan selv udskifte med købeversionerne, hvis du vil!
Om opskriften
Beskrivelse

Frikadellesandwich er bare så lækkert, og så er det heldigvis virkelig nemt at lave.

Når jeg laver mad, laver jeg næsten altid store portioner, fordi det tager cirka lige lang tid. Så er det nemt at hive noget lækkert frem i hverdagen. Jeg har f.eks. tit brioche burgerboller liggende i fryseren - alt bliver bare bedre med briocheboller!

Denne gang havde jeg nogle frikadeller tilovers fra aftenen forinden, så der skulle da laves frikadellesandwiches! Man kan lave en frikadellesandwich på mange måder, alt efter hvad man selv foretrækker og hvor meget tid man lige har, men jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af den - for eksempel ved at tilføje sprøde løgringe, som jeg gjorde denne gang.

Så det her er mit bud på en rigtig lækker frikadellesandwich/burger! Jeg har lavet alt fra bunden af, men du kan også bare bruge opskriften som inspiration. De dele, som du ikke lige ønsker at lave fra bunden, dem udskifter du bare med købeudgaverne.

Ingredienser
4 Burgerbolle
12 frikadeller
8 løgringe
1 spsk remoulade
1 spsk Ketchup
1 spsk Syltede rødløg
Vejledning
  1. Halvér burgerbollerne. Jeg brugte mine egne brioche burgerboller, dog uden sesam, da min 4-årige datter ikke er så meget for dem.

  2. Rist burgerbollerne på skærefladen. Så trænger dressingen ikke ind i brødet.

  3. Smør underbollen med ketchup. Jeg brugte hjemmelavet Heinz-ketchup. Den tager ingen tid at lave, for alle ingredienserne skal bare i en blender. Og den smager fuldstændig som den ægte vare.

  4. Smør overbollen med remoulade. Her brugte jeg min mands hjemmelavede remoulade, som også er lavet helt fra bunden af med hjemmelavet mayo og hjemmelavede pickles.

  5. Lun frikadellerne og placér dem ovenpå ketchuppen. Læg herefter syltede rødløg efterfulgt af de sprøde løgringe.

  6. Læg overbollen på toppen og klem sandwichen lidt sammen. Så er der serveret!

Frikadellesandwich

Noter

Se en teaser til vores video hvor vi laver burgerbollen her:

I GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.


Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier