Frikadeller

Frikadeller

1 t
15 min
15  Stk
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Den danske klassiker frikadeller.

Vores er lavet af 100 % svinekød og den skal røres i god tid, så farsen får lov til at trække de gode smage.


GastroFun PREMIUM kan du (som altid) se hele videoen. Læs mere om PREMIUM her hvis du ikke allerede er medlem.

Ingredienser
500 g Hakket svinekød
1 Æg
1 tsk Groft salt
1 tsk Peber
2 spsk Mælk
1 Løg
2 spsk Hvedemel (Kan erstattes af havregryn, tilsæt dog yderlig 2 spiseskefuld mælk)
50 g Smør (Til stegning)
Vejledning

Riv et løg fint og kom det op i en skål sammen med salt, peber, mel, æg og hakket svinekød og rør det godt sammen, til det hele er rørt godt sammen til en lækker og lind fars.

Sæt farsen på køl og lad den trække.

20-30 minutter inden frikadellerne skal steges tages farsen ud og lad det stå på køkkenbordet.

Smelt rigeligt smør på en pande og form frikadellerne med en spiseske og steg frikadellerne i 5-7 minutter på hver side ved middel varme.

Frikadeller

Når frikadellerne er vendt, øses der smeltet smør over frikadellerne.

Frikadeller

De er nu klar til servering.

Frikadeller

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier