Forret med krebsehaler og dilddressing

Forret med krebsehaler og dilddressing
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 12:27
Beskrivelse

Krebsehaler er en af de skaldyr jeg virkelig elsker.. det lækkert til forret, i salater i en krebsecocktail.

Krebsehaler kan fint skiftes ud med rejer eller evt. fisk som laks.

Nogen elsker rejecocktail, jeg elsker krebsecocktail!

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Ingredienser
1⁄2 pk Krebsehaler
6 Cherrytomater (i små stykker)
  Agurk (1 lille stykke, i små stykker)
1 Mozzarella (frisk og smuldret)
1 knsp Flagesalt
1 knsp Peber
1 Avocado (til pynteblomst, kan udelades)
  Opskriftsgruppe (Dressing)
1 tsk Citronsaft (eller limesaft)
1 tsk Sennep
1 tsk Mayonnaise
2 tsk Dild (flydende - eller frisk dild)
  Tabasco Sauce (3 dråber)
Vejledning

Krebsesalat

Kom en halv avocado fordelt ud på hver tallerken i den ene side som en halv bue, herefter kommer du cherrytomater, agurker, krebsehaler på avocadobuen.

Smuldr lidt mozzarella over samt lidt flagesalt og peber.

Top evt. med frisk dild

 

Avocadoblomst

Den laves på følgende måde: Halver avocadoen og skær den i tynde tynde skiver. Tryk den forsigtig ud til en lang række og rul nu forsigtigt avocadoen sammen til en blomst.

 

Dressing

Bland alle ingredienserne i en lille skål, som stilles på tallerkenen, så man selv kan komme den ønskede mængde dressing på.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier