Flæskesvær

Flæskesvær

500 t
30 min
  Portioner
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Om opskriften
Ingredienser
500 g Flæskesvær
5 Krydderier (Laurbærblade og peberkorn)
Vejledning

Vi har to udgaver af flæskesvær hos os. Denne her er med svær fra en flæskesteg der er dry-aged (modnet) i 3 uger. 

Sværene skæres i skiver og koges i 12 minutter i vandet med laurbærbladene og peberkorn efter smag. 

Tør dem grundigt i et viskestykke og læg dem i fryseren i en halv time - det gør dem mere tørre.

Tag dem op af fryseren og smid dem direkte i frityregryden der skal være på 195 grader og giv dem 5-7 minutter afhængig af tykkelsen.

Når de kommer af gryden skal de tørres i et viskestykke og saltes.

 

 

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med dry aging?



Vi har disse artikler, der kan hjælpe dig igennem at finde det rette modningsskab eller metode til at komme i gang selv hjemme i privaten:

- Modningsskabsguide

- Dry aging metoder

•    Læs flere artikler/opskrifter omkring dry aging her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere, dry-aging poser eller andet du skal bruge til at komme i gang, så anbefaler vi disse sider:


Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier