Fetabrød

Fetabrød

2 t, 30 min
20 min
1  brød
Profile picture for user Gastrofamilien
Gastrofamilien
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Lækkert fetabrød som tilbehør til din lækre nytårsmenu eller en god aften med gæster.

Fetabrød

Ingredienser
465 g Hvedemel
50 g Havregryn
2 tsk Salt
3 1⁄2 dl Vand (lunkent vand)
30 g Gær
1⁄2 Rødløg
3 fed Hvidløg
  Purløg (10 strå)
50 g Feta
1 Æg (sammenpisket)
Vejledning

1.Opløs gæret i vandet og tilsæt salt.

2. Rør melet i lidt efter lidt, tilsæt så havregryn og ælt dejen grundigt til den er smidig.

3. Lad dejen hæve et lunt sted i 2 timer.

4. Form nu dejen til et flute og lad det hæve yderligere 20 minutter.

5. Dekorer brødet med løg, purløg og feta.

6. Riv hvidløg i en skål og rør det sammen med ægget. Pensl så brødet med blandingen. 

7. Bag brødet ved 200 graders almindelig varme i ca. 20 minutter.

Velbekomme! 

Kilde

Følg os på Instagram her

Om forfatteren
Profile picture for user Gastrofamilien
Gastrofamilien
Amatør
Bio
Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier