Farvede gulerødder sous vide

Farvede gulerødder sous vide

2 min
1 t, 15 min
  Portioner
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
✅Den nemmeste genvej til perfekt tilberedte gulerødder. ✅Perfekt bid og smag. ✅Samme resultat hver gang! ✅Tilberedt med smør.
Om opskriften
Beskrivelse

Sous vide-metoden er ikke kun genial til at tilberede kød - langt fra!

Her får du opskriften på perfekt tilberedte gulerødder i sous vide.

Farvede gulerødder sous vide

Jeg brugte lidt forskelligt farvede gulerødder, men opskriften er naturligvis den samme, om du bruger de "almindelige" orange af slagsen :-)

Farvede gulerødder sous vide

Farvede gulerødder sous vide

 

Ingredienser
6 Gulerødder
  Salt og peber (fra kværn)
  Smør (en god klat)
Vejledning
  1. Skræl gulerødderne og krydr dem med salt og peber.
  2. Kom gulerødderne i en vakuumpose og tilføj en klat smør. Sørg for at gulerødder ligger ved siden af hinanden med en anelse afstand i mellem sig.
  3. Vakuumpak nu posens indhold.Farvede gulerødder sous vide
  4. Tilbered gulerødder i din sous ved 85 grader i 1 time og 15 minutter.
  5. Tag de færdige gulerødder op af vandbadet og åbn posen.
  6. Hæld gulerødderne og den smeltede smør over i en serveringsskål og servér.

 

 

Farvede gulerødder sous vide

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier