Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke

Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke

10 min
45 min
4  personer
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Om opskriften
Beskrivelse

Farsbrød - en herlig klassiker! Vi fik det til flødekartoflerne i går og havde lavet en version med porre og timian i farsen og sprød skinke udenpå - det var lækkert.

Det smarte ved farsbrød er, at du kan fylde det med lige hvad du synes og så passer det sig selv i ovnen resten af tiden.

Og nogle gange er det bar godt med sådan lidt mormormad ikke..?
Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke

Ingredienser
500 g Hakket svinekød
1 fed Hvidløg
1 Porre
1 tsk Salt
1⁄2 tsk Peber
1 spsk Timian (tørret)
1 Æg
1 spsk Hvedemel (op til 2 spsk.)
4 skv Serranoskinke
Vejledning

Tænd ovnen på 200 grader.

Hak hvidløget og porren fint og rør i farsen sammen med øvrige ingredienser.

Form et farsbrød og placér det i et ovnfast fad.

Læg skinke skiverne oven på, så de lige overlapper hinanden lidt og tryk dem ind forneden.

Tilbered 45 minutter i ovnen og server med f.eks. med kartofler og sovs eller flødekartofler.

Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier