Efterårsgrød

Efterårsgrød

2 min
10 min
1  skål
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Denne herlige grød, krydret med kanel og kardemomme, toppet med ingefærstegte blommer, friske figner og knasende mandler, føles som et langt varmt kram...!
Om opskriften
Beskrivelse

Denne herlige grød, krydret med kanel og kardemomme, toppet med ingefærstegte blommer, friske figner og knasende mandler, føles som et langt varmt kram...!

Hyggelig, smagfuld, sund, mættende og bar rigtig efterårsagtig - selv i farverne! ☺️🍁

Nyd den med en kop varm te eller kaffe og bliv varmet igennem og glad i maven fra morgenstunden... 😊

Ingredienser
Havregrød (1 skål)
3 dl Vand
1 1⁄2 dl Havregryn
1 tsk Kardemomme
1 tsk Kanel
1⁄2 spsk Sukker
Topping
1 Figner
  hakkede mandler (en håndfuld)
1 spsk Honning (flydende)
Ingefærstegte blommer
1 Blommer
1 tsk Olivenolie
1 tsk Frisk ingefær (revet)
1 tsk Honning (flydende)
Vejledning

Put alle ingredienser til grøden i en gryde og kog sammen under omrøring.

Skær blommen i skiver og steg dem et par minutter på en pande.

Tilsæt ingefær og honning og vend det med blommerne.

Put din grød i en skål og top med blommer, figner, mandler og honning 😍

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier