Dry Rub krydderiblanding

Dry Rub krydderiblanding

10 min
1  Portion
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Vi giver dig en opskrift på en god dry rub (tør krydderiblanding) der passer godt til amerikansk inspirerede retter så som pulled pork og pulled chicken. 👍

Om opskriften
Beskrivelse

Vi giver dig en opskrift på en god dry rub (tør krydderiblanding) der passer godt til amerikansk inspirerede retter så som pulled pork og pulled chicken.

Ingredienser
2 spsk Brun farin
1 tsk Røget paprika
1 tsk Løgpulver
1 tsk Hvidløgspulver
1 tsk Cayennepeber
1 tsk Salt
1 tsk Peber
Vejledning

Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det hele godt sammen.

Blandingen er nu klar til at blive gnedet ind i kødet. 

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier