Cremet kartoffelsalat med radiser, ærter og agurk

Cremet kartoffelsalat med radiser, ærter og agurk

20 min
5 min
4  personer
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Cremet og mild med nye kartofler, radiser, friske ærter, agurk og godt med krydderurter...Den er nem og hurtig at lave og supplerer et godt stykke kød eller krydrede pølser helt perfekt.
Om opskriften
Beskrivelse

Skal der grilles i i et dejligt sommervejr? Denne kartoffelsalat er perfekt som tilbehør!

Cremet og mild med nye kartofler, radiser, friske ærter, agurk og godt med krydderurter...

Den er nem og hurtig at lave og supplerer et godt stykke kød eller krydrede pølser helt perfekt.

Cremet kartoffelsalat med radiser, ærter og agurk

Ingredienser
650 g Kartofler (gerne nye)
100 g Ærter (friske eller optøet fra frost)
200 g Radiser (skåret i skiver)
1⁄2 Agurk (skåret i små tern)
Dressing
2 dl Creme Fraiche
2 spsk Mayonnaise
1⁄2 tsk Salt
  Peber (lidt)
1⁄2 tsk Sukker
1⁄2 spsk Dijonsennep (op til 1 spsk, smag til)
1 bdt Purløg
  Persille (1 håndfuld, finthakket)
Vejledning

Sæt kartoflerne til kogning.

Forbered imens ærter, radiser agurk.

Rør dressingen sammen og smag til.

Dræn kartoflerne for vand, skyl over med koldt vand og skær i tern.

Vend kartofler sammen med dressing og grønt - servér.

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier