Cream rolls

Cream rolls

10 min
15 min
1  portion
Profile picture for user Natasharaza
Natasharaza
Amatør
• ᴄʀᴇᴀᴍ ʀᴏʟʟ • ✅En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et🥐flødehorn.
Om opskriften
Beskrivelse

• ᴄʀᴇᴀᴍ ʀᴏʟʟ •

En meget berømt pakistansk dessert, som på dansk kan oversættes til et flødehorn.

Cream rolls

Ingredienser
1 pk Butterdej
1⁄4 l Piskefløde
1 knsp Vaniljesukker
40 g Flormelis
  Pistacienødder (hakkede - til pynt)
Vejledning

1. Skær butterdejstrimler på cirka 1-1,5 cm bredde.

2. Tag en grydeske, hvis “håndtag” er rundt. Dæk det med sølv papir og snor en af de afskårne strimler rundt om håndtaget og fjern herefter sølvpapiret og hornet fra håndtaget (se video på min Instagram profil). Fortsæt indtil alt butterdejen er brugt op.

3. Bag dem i ovnen til, at de bliver gyldenbrune - pas på de ikke for får meget tid.

4. Pisk nu fløde, vaniljesukker og flormelis til skum.

5. Fyld hornene op med creme når de er afkølet og tilføj evt. hakket pistacienødder på enderne og noget flormelis på toppen af hornene.

Kilde

Følg mig på Instagram her

Om forfatteren
Profile picture for user Natasharaza
Natasharaza
Amatør
Bio
Natasha er glad for fusion food - en kombination af to forskellige køkkener, asian og western.
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
15 min
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier