ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Couscous frokostsalat

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 8. januar 2019
En lækker og sund frokost på farten. Et perfekt og sundt alternativ til en kedelig rugbrødsmad.

En lækker og frisk frokost, der om kun tager 20 minutter alt i alt.

Et perfekt og sundt alternativ til en kedelig rugbrødsmad.


Antal: 1 person

Couscous frokostsalat

En lækker og sund frokost på farten. Et perfekt og sundt alternativ til en kedelig rugbrødsmad.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Frokost
Keyword: Frokost, Sund
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 0.5 deciliter Couscous
  • 1 Bouillonterning
  • 1 Forårsløg
  • Rød peberfrugt
  • Rødkål
  • Sukkerærter
  • Tomater
  • Granatæble
  • Champignon
  • Feta I en bøtte for sig selv til pyntning

Sådan gør du

  • Kom couscous og bouillonterning op i et glas.
    Snit grønsagerne i den ønskede størrelse og kom dem op i glasset.
    Sæt låg på.
    Kom feta i en bøtte for sig selv, som tilsættes lige inden salaten spises.
    5 minutter inden spisning, tilsættes 2 deciliter kogende vand og rør et par gange i salaten.
    Lad salaten stå i cirka 5 minutter. 
    Pynt med feta.
    Spis direkte fra glasset eller vend salaten ud på en tallerken.
    God appetit.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.