Couscous frokostsalat

Couscous frokostsalat

15 min
5 min
1  Portion
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

En lækker og frisk frokost, der om kun tager 20 minutter alt i alt.

Et perfekt og sundt alternativ til en kedelig rugbrødsmad.

Ingredienser
1⁄2 dl Couscous
1 Bouillonterning
1 Forårsløg
  Rød peberfrugt
  Rødkål
  Sukkerærter
  Tomater
  Granatæble
  Champignon
  Feta (I en bøtte for sig selv til pyntning)
Vejledning

Kom couscous og bouillonterning op i et glas.

Snit grønsagerne i den ønskede størrelse og kom dem op i glasset.

Sæt låg på.

Kom feta i en bøtte for sig selv, som tilsættes lige inden salaten spises.

5 minutter inden spisning, tilsættes 2 deciliter kogende vand og rør et par gange i salaten.

Lad salaten stå i cirka 5 minutter. 

Pynt med feta.

Spis direkte fra glasset eller vend salaten ud på en tallerken.

God appetit.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier