Cornflakestoppe

Cornflakestoppe

20 min
20  Stk
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
✅Husker du også de dejlige CornFlakes overtrukket med chokolade... ✅ så er du nok som mig så utålmodig og ender med chokoladefingre, der kommer af at man lige blive nød til at smage på dem inden chokoladen har sat sig. 🍫
Om opskriften
Beskrivelse

Husker du også de dejlige CornFlakes overtrukket med chokolade... så er du nok som mig så utålmodig og ender med chokoladefingre, der kommer af at man lige blive nød til at smage på dem inden chokoladen har sat sig.

Vi har en nem opskrift på cornflakestoppe, som vi mener hører sig til i julen.

Ingredienser
200 g Mørk chokolade (Vælge en mellemkvalitet (50-60 %))
75 g cornflakes
Vejledning

Smelt chokoladen over et vandbad.

Når chokoladen er smeltet, vendes cornflakes ned i chokoladen.

Vend rundt i blandingen, indtil alle cornflakes er dækket af chokolade.

Sæt cornflakes klatter af på et stykke bagepapir, i passende størrelser.

Cornflakes kager

Cornflakes kager

Lad chokolade sætte sig ved stuetemperatur, inden de pakkes i en lufttæt beholder.

Opbevares på køl så længe der er flere i bøtten. Så nok et par dage :-)

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier