Cookies med peanutbutter og chokolade

Cookies med peanutbutter og chokolade

15 min
15 min
12  stk.
fadlsforlag
Redaktion
Cookies kan godt drille lidt, når man ikke bruger hvedemel og smør, men disse lykkes og smager chokolækkert. De fungerer ret genialt som et lille luksusmellemmåltid – eller til at tilfredsstille den søde tand.
Om opskriften
Beskrivelse

Cookies kan godt drille lidt, når man ikke bruger hvedemel og smør, men disse lykkes og smager chokolækkert.

De fungerer ret genialt som et lille luksusmellemmåltid – eller til at tilfredsstille den søde tand.

Der er bare noget ved at lave sin mad selv og vide præcis, hvad den indeholder. 

Vi har opskriften fra bogen: "Sund med chokolade".

Ingredienser
1 dl Mel (Speltmel, glutenfrit boghvedemel, glutenfrit rismel – eller en blanding)
1 dl Havregryn (Grovvalsede)
1 1⁄2 dl Kokossukker
1 tsk Vaniljepulver
1 knsp Salt
1 tsk Bagepulver
100 g Mørk chokolade (70 %, hakket)
3 spsk Peanutbutter
3 spsk Kokosolie
1 Æg
Vejledning

Alle de tørre ingredienser blandes grundigt i en skål.

Peanutbutter og kokosolie smeltes i en kasserolle.

Det hældes op i skålen til de tørre ingredienser, og ægget tilsættes.

Form kugler, og sæt dem på en bageplade.

Giv dem et let tryk med tommelfingeren.

Bag dem i cirka 15 minutter i ovn ved 175 grader, varmluft.

Kilde

Vi har opskriften fra bogen: "Sund med chokolade"

Om forfatteren
fadlsforlag
Redaktion
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier