Cookies med peanutbutter og chokolade

Cookies med peanutbutter og chokolade
Sidst ændret:
Onsdag den 17. marts, 2021 - 09:40
Beskrivelse

Cookies kan godt drille lidt, når man ikke bruger hvedemel og smør, men disse lykkes og smager chokolækkert.

De fungerer ret genialt som et lille luksusmellemmåltid – eller til at tilfredsstille den søde tand.

Der er bare noget ved at lave sin mad selv og vide præcis, hvad den indeholder. 

Vi har opskriften fra bogen: "Sund med chokolade".

Sværhedsgrad
Udbytte
12 stk.
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
1 dl Mel (Speltmel, glutenfrit boghvedemel, glutenfrit rismel – eller en blanding)
1 dl Havregryn (Grovvalsede)
1 1⁄2 dl Kokossukker
1 knsp Salt
1 tsk Bagepulver
100 g Mørk chokolade (70 %, hakket)
3 spsk Peanutbutter
3 spsk Kokosolie
1 Æg
Vejledning

Alle de tørre ingredienser blandes grundigt i en skål.

Peanutbutter og kokosolie smeltes i en kasserolle.

Det hældes op i skålen til de tørre ingredienser, og ægget tilsættes.

Form kugler, og sæt dem på en bageplade.

Giv dem et let tryk med tommelfingeren.

Bag dem i cirka 15 minutter i ovn ved 175 grader, varmluft.

Kilde

Vi har opskriften fra bogen: "Sund med chokolade"

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier