Måske verdens bedste kanelsnegle

Cinnabuns

30 min
25 min
12  stk.
Profile picture for user taniasass_foodstories
taniasass_foodstories
Amatør
Måske verdens bedste kanelsnegle! Bløde og lækre med sød remonce og letsyrlig glasur udover.
Om opskriften
Beskrivelse

Det her er måske verdens bedste kanelsnegle.

De er bløde og lækre og lavet på en luftig gærdej med sød remonce samt en dejligt snasket glasur udover.


Redaktion: Se vores opskrift på kanelsnegle her.

Ingredienser
Dej
3 dl Sødmælk
30 g Gær
1 Æg
100 g Sukker
1 tsk Kardemomme
700 g Hvedemel
120 g Smør (blødt)
1 knsp Salt
Remonce
2 1⁄2 spsk Kanel
250 g Sukker
250 g Smør (blødt)
Glasur
50 g Smør (blødt)
120 g Flormelis
1 tsk Vaniljesukker
2 spsk Ahornsirup
120 g Flødeost (neutral)
  Citronskal (friskrevet)
Vejledning
  1. Opløs gæren i mælk og tilsæt æg, salt og kardemomme.

  2. Tilsæt melet lidt ad gangen og rør det sammen til ling og tilsæt smør.

  3. Ælt dejen.

  4. Lad hæve under et fugtigt klæde i halvanden time.

  5. Rør alle ingredienser til remoncen sammen i en skål.

  6. Rør alle ingredienser til glasuren sammen i en anden skål.

  7. Rul den færdighævede dej ud til et rektangel på 20 x 30 centimeter.

  8. Smør remoncen ud på dejen og fold dejen på langs i 3 lag.

  9. Skær strimler på den korte side og fold strimlerne til snurrer.

  10. Placér dem i en bageform side om side med cirka 1 centimeters mellemrum.

  11. Lad dem hæve i 2 timer under et fugtigt klæde.

  12. Bag dem ved 200 grader i 25 minutter.

  13. Fordel glasuren over de færdige cinnabuns.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user taniasass_foodstories
taniasass_foodstories
Amatør
Bio
Følg Tania’s madunivers 👉🏻 taniasass_foodstories
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
3 t, 30 min
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier