Chokoladesovs

Chokoladesovs

2 min
10 min
4  personer
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Om opskriften
Beskrivelse

Lækker og nem chokoladesovs, der kun kræver få ingredienser.

Chokoladesaucen er alsidig og kan bruges sammen med utrolig mange retter, f.eks. churros, vaniljeis og pocheret pære.

Hvis din kakaoprocent i din mørke chokolade er over 70 %, så kan du med fordel bruge 20 gram mælkechokolade og 80 gram mørk chokolade.

Ingredienser
100 g Mørk chokolade
2 1⁄2 dl Piskefløde
15 g Flormelis
15 g Smør
Vejledning

Hak din chokolade, hvis du ikke bruger knapper.

Kom fløde og chokolade i en gryde og smelt det ved middel/lav varme.

Rør jævnligt indtil det tykner og tilføj flormelis og smør.

Lad det stå et par minutter mere og saucen er klar til servering.

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier