ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Chokoladefondant med blødende hjerte

CASPER SOBCZYK | 7. maj 2020

CHOKOLADE FONDANT.

Uanset om det hedder en “gâteau fondant au chocolat” eller “petit gâteau”, så er det en ikke-gennembagt, lille chokoladekage med en crunchy skorpe og dejlig blødt fyld.

Opskriften er på 10-12 stykker, afhængig af størrelsen på dine forme.


Antal: 12 stk,

Chokoladefondant med blødende hjerte

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: casper sobczyk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 7 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 225 gram Mørk chokolade 70 %
  • 225 gram Smør
  • 75 gram Sukker
  • 0.25 deciliter Cognac
  • 3 stk. Æg
  • 2 stk. Æggeblommer
  • 0.25 deciliter Appelsinsaft
  • 50 gram Hvedemel
  • Smør eller fedtspray - til at smøre formene

Sådan gør du

  • 1. Chokolade, smør og sukker smeltes sammen over vandbad.
    2. Pisk æg, æggeblommer, cognac og appelsin saft sammen i en skål.
    3. Pisk chokolade-bladningen i æggenemassen.
    4. Kom melet ned i chokolade/æggemassen igennem en sigte, så du undgår klumper.
    5. Smør formene rigtig godt med smør eller fedt spray. Fyld dej i formene indtil cirka 1 cm fra kanten i toppen.
    6. Bages ved 190 grader i 7 minutter i almindelig ovn. Tag kagen ud og lad den stå i 30 sekunder, inden den vendes ud på en tallerken. De skal spises straks.
    Kagerne er velegnet til at fryses ubagte.

Om forfatteren


Kok

Følg mig på Instagram her