Chokolade muffins

Chokolade muffins

20 min
30 min
12  Muffins
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

✅Vores lækre chokolademuffins er både sprængfyldt af lækker chokoladesmag og saltet i kagen giver lige det sidste til at give den gode smag. ✅Kagen er bagt en smule kortere tid end de fleste vil gøre, det giver en mere chewy og bedre kage.

Om opskriften
Beskrivelse

Vores lækre chokolademuffins er både sprængfyldt af lækker chokoladesmag og saltet i kagen giver lige det sidste til at give den gode smag.

Kagen er bagt en smule kortere tid end de fleste vil gøre, det giver en mere chewy og bedre kage.

Ingredienser
250 g Smør
250 g Sukker
2 g Havsalt
4 Æg
50 g Kakao
150 g Hvedemel
150 g Chokolade
Vejledning

Smelt chokolade og smør i en gryde og rør det til en homogenmasse. Lad chokoladen køle lidt af.

Imens chokoladen køler, piskes sukker og æg luftige og lette.

Sigt mel og kakao pulver ned i æggemassen, sammen med salt. Vend det forsigtigt sammen til en ensartet masse.

Vend forsigtigt den afkølede chokolade/smør ned i æggemassen.

Fordel chokoladekagen i 12 muffinsforme og bag kagerne midt i en forvarmet ovn ved 170 grader alm. ovn i 25-30 min.

Lad kagerne afkøle på en bagerist.

Chokolademuffins

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier