Lækre, saftige chokoladecookies med den helt rigtige konsistens, der smelter på tungen. Kagerne er gode til en kop kaffe eller te eller til at tage med i skole, på job eller på farten.
Lækre, saftige chokoladecookies med den helt rigtige konsistens, der smelter på tungen.
Kagerne er gode til en kop kaffe eller te eller til at tage med i skole, på job eller på farten.
Lav gerne en ordentlig portion, da de kan holde sig et pænt stykke tid i en tætsluttende dåse.
Antal: stk.
Chokolade cookies
Lækre, saftige chokoladecookies med den helt rigtige konsistens, der smelter på tungen. Kagerne er gode til en kop kaffe eller te eller til at tage med i skole, på job eller på farten.
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Grej
Ingredienser
- 280 gram Smør blødt
- 280 gram Brun farin
- 240 gram Sukker
- 2 stk. Æg
- 480 gram Hvedemel
- 2 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Natron
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 400 gram Chokolade knapper eller hakket chokolade
Sådan gør du
- Kom smør, farin og sukker i en skål.
- Pisk med en elpisker, til du har en jævn og homogen masse - det tager et par minutter. Brug gerne en røremaskine, hvis du har én.
- Tilsæt æggene under stadig omrøring.
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål for sig og sigt dem i smørmassen. Rør dejen sammen med en grydeske eller dejskraber.
- Vend til slut chokoladen i dejen og bland alt godt sammen.
- Lad dejen stå at trække - gerne i et par timer.
- Beklæd en bageplade med bagepapir og læg dejen i klatter på cirka 40 gram derpå. Husk godt med mellemrum imellem hver cookie, da dejen vil flyde ud.
- Bag kagerne i 15 minutter ved 170 grader almindelig ovn.
- Lad de færdigbagte cookies køle af i 10 minutter før servering.
- Hvis de ikke alle spises med det samme, så opbevar dem i en bøtte med bagepapir imellem låget og bøtten.