Chokolade cookies

Chokolade cookies

25 min
12 min
30  chokoladecookies
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
✅Supernemme og lækre cookie. ✅Fryseegnet dej, så du kan lave en stor portion på én gang! ✅Så er du altid kun 10 min. fra friskbagte cookies!
Om opskriften
Beskrivelse

Vi elsker cookies herhjemme, og vi har derfor eksperimenteret med, hvordan vi kan spise flere!

Derfor laver vi altid en stor portion, der rulles i pølser. Så kan dejen fryses og skæres i skiver direkte fra frost næste gang, der skal vil bages.

Smart!

Chokolade cookies

Chokolade cookies

Her får du fremgangsmetoden til en cookiedej, der skal gemmes til senere. Du kan selvfølgelig også vælge at bage dem med det samme, hvis du ikke kan vente! ;-)

Chokolade cookies

Ingredienser
300 g Mørk chokolade (jeg bruger chokoladeknapper)
10 g Bagepulver
1 tsk med top
250 g Smør
4 1⁄2 dl Brun farin
150 g Sukker
3 Æg
7 dl Hvedemel
Vejledning
  1. Tag smørret ud af køleskabet, så det når at blive stuetemperatur, inden du går i gang.
  2. Find en stor skål/røreskål og kom smør, farin, bagepulver og vaniljesukker her.
  3. Rør det sammen, enten i hånden eller på din røremaskine.
  4. Tilføj ét æg ad gangen, mens dejen bliver lind og glat.
  5. Tilføj herefter melet lidt efter lidt, mens dejen så småt bliver mere og mere sej.
  6. Rør chokoladeknapperne i dejen. Hvis du bruger en plade chokolade, hakker du den først ud i mindre stykker.Chokolade cookies
  7. Læg to stykker bagepapir ud på bordet.
  8. Fordel dejen på hvert af de to stykker bagepapir.Chokolade cookies
  9. Form hvert stykke cookiedej til en pølse og pak pølserne ind i hvert sit stykke bagepapir.Chokolade cookies
  10. Læg pakkerne i en frysepose og kom dem på frost.
  11. Tag cookiedejen op af fryseren, når den skal bruges.
  12. Skær pølsen ud i skiver på 1½ - 2 centimeters tykkelse. Dejen behøver ikke lægge til optøning først.Chokolade cookies
  13. Læg hvert stykke dej på en bageplade beklædt med bagepapir.Chokolade cookies
  14. Lad dem stå ved stuetemperatur, mens du forvarmer ovnen på 200 grader almindelig ovn. stå
  15. Sæt bagepladen i den nu forvarmede ovn.
  16. Lad dine cookies bage i 10 - 13 minutter
  17. Tag de færdige cookie ud og sæt dem til afkøling på en bagerist.

Chokolade cookies

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier