Chokolade cookies

Chokolade cookies
Sidst ændret:
Lørdag den 19. januar, 2019 - 10:53
Beskrivelse

Lækre, saftige chokoladecookies med den helt rigtige konsistens, der smelter på tungen.

Kagerne er gode til en kop kaffe eller te eller til at tage med i skole, på job eller på farten.

Lav gerne en ordentlig portion, da de kan holde sig et pænt stykke tid i en tætsluttende dåse.

Sværhedsgrad
Udbytte
20 stk.
Forberedelsestid
2 timer
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
2 timer, 15 minutter
Ingredienser
280 g Smør (blødt)
280 g Brun farin
240 g Sukker
2 Æg
480 g Hvedemel
2 tsk Bagepulver
1 tsk Natron
400 g Chokolade (knapper eller hakket chokolade)
Vejledning

Kom smør, farin og sukker i en skål.

Pisk med en elpisker, til du har en jævn og homogen masse - det tager et par minutter. Brug gerne en røremaskine, hvis du har én.

Tilsæt æggene under stadig omrøring.

Bland alle de tørre ingredienser i en skål for sig og sigt dem i smørmassen. Rør dejen sammen med en grydeske eller dejskraber.

Vend til slut chokoladen i dejen og bland alt godt sammen.

Lad dejen stå at trække - gerne i et par timer.

Beklæd en bageplade med bagepapir og læg dejen i klatter på cirka 40 gram derpå. Husk godt med mellemrum imellem hver cookie, da dejen vil flyde ud.

Bag kagerne i 15 minutter ved 170 grader almindelig ovn.

Lad de færdigbagte cookies køle af i 10 minutter før servering.

Hvis de ikke alle spises med det samme, så opbevar dem i en bøtte med bagepapir imellem låget og bøtten.

Chokolade cookies

Chokolade cookies

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier