Chilisild

Chilisild

7 min
2 t
  Portioner
Profile picture for user Redaktion
Redaktion
Redaktion

Nemme og lækre sildefileter med et pift at chili. Det smager dejligt og er nemt at lave. Se opskriften her. 🌶🐠

Om opskriften
Beskrivelse

Nemme og lækre sildefileter med et pift at chili. Det smager dejligt og er nemt at lave. Se opskriften her.

Ingredienser
4 Sildefilet (Hele og marinerede)
55 g Kapers
2 bdt Dild
165 g Chilisauce
1 Chili (Uden kerner)
Vejledning

Start med at skylle dine sildefileter grundigt (gerne i kold vand).

Dup dem tørre med et viskestykke/køkkenrulle.

Skær dem ud i små og skrå bider.

Hak herefter dine kapers fint.

Skyl og hak chili og dild fint.

Rør din chilisauce sammen hakket kapers, chili og dild godt sammen.

Vend herefter forsigtigt sildebidderne heri.

Lad dem trække i mindst 2 timer, men det kan sagtens være natten over.

Velbekomme

Kilde

Opskriften kommer fra Kinuus.dk

Om forfatteren
Profile picture for user Redaktion
Redaktion
Redaktion
Bio
Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for.
Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier