Cheesecake med hindbær og rabarber

Cheesecake med hindbær og rabarber

4 t
20 min
1  kage
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen

✅Nem og velsmagende cheesecake med en kiksebund og gele af hindbær og rabarber.

✅Opskriften er let og gennemtestet mange gange hjemme hos os.

Om opskriften
Beskrivelse

Nem og velsmagende cheesecake med en kiksebund og gele af hindbær og rabarber.

Opskriften er let og gennemtestet mange gange hjemme hos os.

Ingredienser
Bund
250 g Digestive kiks
150 g Smeltet smør
Creme
400 g Flødeost
1⁄4 l Piskefløde
90 g Flormelis
2 spsk Citronsaft
2 spsk Vaniljesukker
Gele
3 dl Saft
  Husblas (3 blade)
Vejledning

Kiksebund

Knus kiksene og smelt smørret.

Rør det sammen og pres kiksemassen ud i en springform.

 

Ostecreme

Bland flødeost, citron, vaniljesukker og flormelis.

Pisk fløden til flødeskum og bland i ostemassen.

Hæld blandingen ovenpå ostemassen - sættes på køl natten over eller på frys i to timer.

 

Gele

Opblød husblas i vand.

Kog saften op og tilsæt husblas.

Sørg for at den smelter!

Afkøl saften til stuetemperatur.

Overhæld den afkølede cheesecake med geléen, ved at hælde saften på en bred ske ud over kagen (skånsomt).

Frys eller afkøl til geléen er stivnet!

Cheesecake med hindbær og rabarber

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier