Carpaccio salat

Carpaccio salat

5 min
5 min
2  Portioner
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen

Carpaccio er tynde skiver råt oksekød, der skæres fra oksens inderlår.✅ Køb helst kødet hos en god slagter og fortæl, at det skal bruges til carpaccio✅ 

Salaten her er god som forret eller frokostret, ligesom den også egner sig som en del af en større italiensk inspireret middag.  

Om opskriften
Beskrivelse

Carpaccio er tynde skiver råt oksekød, der skæres fra oksens inderlår. Køb helst kødet hos en god slagter og fortæl, at det skal bruges til carpaccio. 

Salaten her er god som forret eller frokostret, ligesom den også egner sig som en del af en større italiensk inspireret middag.  

Ingredienser
250 g Carpaccio (af okseinderlår, skåret i meget tynde skiver)
75 g Feldsalat
  Parmesan (i flager)
  Olivenolie
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Skyl salaten tør den grundigt. Brug evt. en salatslynge.

Anret salaten på et fad eller portionsanret den på to tallerkener. 

Fordel carpaccioen over salaten. Kværn rigeligt sort peber ud over kødet.

Fordel en smule olivenolie over retten og drys rundhåndet med flager af parmesanost. 

Server salaten som en forret eller let middagsret, gerne med godt brød som tilbehør.

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier