Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk

Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk

3 t
25 min
4  personer
Profile picture for user Gastrofamilien
Gastrofamilien
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Lækker ret med varme fra en rød karry paste der leder tankerne henimod Cambodia i Sydøstasien.

Jeg har været i Cambodia 3 gange og holder enormt meget af landet, befolkningen og ikke mindst deres mad. Jeg blev inspireret til at lave denne ret og den har hængt ved siden hen, selvom det er over 10 år siden jeg besøgte landet.

Den smager fantastisk

Håber I kan lide den.
Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk

Ingredienser
4 Kyllingebryst
3 tsk Rød karry paste
2 Rødløg
3 fed Hvidløg
1 kg Kartofler
2 spsk Fiskesauce
3 spsk Østers sauce
3 tsk Karry
2 ds Kokosmælk
  Salt og peber
Vejledning

1. Start med at skær din kylling ud i mundrette stykker og sæt dem så til side. Bland herefter i en skål rød karrypasta. fiskesovs. øystersovs og karry put din kylling op i og bland det godt (dette kan også gøres dagen inden og sættes pa køl).

2. Skræl dine kartofler og skær dem ud i mundrette stykker. herefter koger du dem til de er møre. 

3. Put lidt olie på din stegepande og pres din hvidløg og lad det stege lidt. Tag din kyllingeblanding og lad det stege pa panden. 

4. Når din kylling har faet farve tilsætter du kokosmælken og lader det koge op i 2 minutter. 

5. Skær dine rødløg i små både og skil dem ad. Put dem herefter op i din ret. 

6. Til sidst hælder du vandet fra dine kartofler og tilsætter dem til retten, Smag til sidst retten til med salt og peber. Nu er din ret klar til at bliver spist.

Kan serveres med ris til.

Kilde

Følg os på Instagram her

Om forfatteren
Profile picture for user Gastrofamilien
Gastrofamilien
Amatør
Bio
Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier