Butternutsquash dip

Butternutsquash dip

5 min
2 t
4  personer
Profile picture for user Forlaget Turbine
Forlaget Turbine
Lækker og velsmagende puré/dip lavet af butternutsquash. Den passer dejligt til en grillaften og den er lavet med sous vide.
Om opskriften
Beskrivelse

Lækker og velsmagende puré/dip lavet af butternutsquash. Den passer dejligt til en grillaften og den er lavet med sous vide teknikken.

Vi har opskriften fra bogen: "Grill bedre med sous vide", hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

"En glat, dyborange dip med en røget paprikasmag, som leder tankerne hen mod det nordafrikanske køkken. Server den gerne til f.eks. krydrede lammeretter, men også til lyse kyllingeretter, hvor den giver et godt smagsmæssigt kick til retten."

Ingredienser
1 Butternutsquash
4 fed Hvidløg
4 spsk Olie (smagsneutral)
4 spsk Limesaft
3 tsk Røget paprika
4 spsk Tahin
4 tsk Salt
Vejledning

Skræl butternutsquashen, og fjern kernerne.

Skær den i grove tern.

Vakuumpak den med resten af ingredienserne.

Tilbered i 2 timer ved 85 °C sous vide, og blend den til en glat dip.

Server dippen lun.

Du kan afkøle, vakuumpakke, eventuelt fryse og genopvarme dippen, så lav gerne en stor portion.

Kilde

Grill bedre med sous vide

Bogen kan købes her.

Om forfatteren
Profile picture for user Forlaget Turbine
Forlaget Turbine
Bio
Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier