Brownie med mælkechokoladefudge

Brownie med mælkechokoladefudge

15 min
30 min
1  kage
Profile picture for user claudiaskager
claudiaskager
Amatør
✅Denne chokolade OVERLOAD brownie indeholder ALLE de bedste elementer! ✅Snickers, karamel, grofthakkede hasselnødder, mælkechokoladefudge og Oreo’s!
Om opskriften
Beskrivelse

De fleste af os kender den amerikanske chokoladebar, Snickers. De fleste af os spiser den som slik, men den er faktisk også et hit iblandt sportsudøvere.

Nu er snickerskage også blevet ganske populært, og med ret god grund: Peanuts, chokolade, nougat og karamel er så godt som et match made in heaven.

Denne opskrift er lavet med inspiration fra Frederikke Waerens, og det er blevet til intet mindre end en chokolade overload brownie! Den er fyldt med Snickers, karamel (fordi man selvfølgelig ikke kan få nok karamel), grofthakkede hasselnødder, mælkechokoladefudge og Oreo’s!

Den er bagt i en 25 x 35 centimeter form.

 

Brownie med mælkechokoladefudge opskrift

Ingredienser
Brownie
225 g Smør
225 g Mørk chokolade (Callebaut eller andre små ’knapper’)
100 g Kakao pulver
1⁄4 dl Stærk kaffe
400 g Sukker
100 g Brun farin
1 tsk Vaniljepasta
6 Æg
135 g Hvedemel
1 pk Oreos
  Snickers (1 dobbelt bar)
50 g nødder (fx hasselnødder og valnødder)
Mælkechokoladefudge
250 g Mælkechokolade (fx Callebaut eller andre små ’knapper’)
1 ds Kondenseret mælk
Vejledning

Brownie

1)    Tænd ovnen på 175 gr. varmluft. Smør eller beklæd en form med bagepapir.

2)    Bland chokolade og kakaopulver sammen i en skål.

3)    Smelt smørret og lad det boble op. Tilsæt espresso, og hæld blandingen ud over skålen med chokolade og kakao. Lad det stå et øjeblik og rør det herefter sammen til massen samler sig og bliver blank. Stil blandingen til side.

4)    Bland sukker, brun farin og vanillepaste sammen i en skål, og pisk æggene i, ét ad gangen. Pisk massen minimum 5 minutter, så det bliver en luftig æggesnaps.

5)    Imens du fortsat pisker i æggesnapsen, tilsættes chokoladeblandingen i en tynd stråle. 

6)    Sigt til sidst hvedemel i dejen, og vend forsigtigt rundt med en dejskraber.

7)    Hæld dejen op i formen, og drys hakket Oreo’s, hakket Snickers og grofthakkede nødder ud over dejen.

8)    Bag kagen i ca. 25-30 minutter til den akkurat er bagt i midten. Mens den bager, laves mælkechokoladefudgen.

 

Mælkechokoladefudge

1)    Smelt chokoladen i en skål over vandbad. 

2)    Hæld den kondenserede mælk i en skål, og rør den sammen med den smeltede chokolade.

3)    Fordel fudgen på den afkølede kage, og sæt kagen på køl til den skal spises.

4)    Pynt evt. med Oreo’s og/eller chokolade.

Om forfatteren
Profile picture for user claudiaskager
claudiaskager
Amatør
Bio
Amatør-kagekreatør
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
1 t
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier