Brownie med blød midte

Brownie med blød midte
Sidst ændret:
Tirsdag den 3. december, 2019 - 14:36
Beskrivelse

Her er der en hurtig og nem opskrift på en lækker brownie med flydende midte. 

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
250 g Smør
250 g Sukker
4 Æg
150 g Hvedemel
2 g Havsalt
Vejledning

Smelt chokolade og smør i en gryde og rør det til en homogen masse.

Lad chokoladen køle lidt af.

Imens piskes sukker og æg luftige og lette.

Sigt mel og kakaopulver ned i æggemassen, og tilsæt havsalt.

Vend det forsigtigt sammen til en ensartet masse.

Vend forsigtigt den afkølede chokolade/smør ned i æggemassen.

Kom dejen op i en springform eller et tærtefad beklædt med bagepapir og bag brownien ved 170 grader alm. ovn i 25-30 minutter (ønsker du en mere fast brownie, bag den da i yderlig 5-10 minutter.)

Lad brownien køle af på en bagerist i en times tid inden den severes. 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier