Brødcroutoner

Brødcroutoner

5 min
10 min
4  personer
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Skønne skønne sprøde hjemmelavede croutoner med salt, hvidløg og persille.. det altså så godt! Jeg bruger dem som topping på suppe og i salater, f.eks. Cæsar Salat...men kan os godt hapse dem bar som de er eller bruge dem som en del af en tapas anordning.
Om opskriften
Beskrivelse

Skønne skønne sprøde hjemmelavede croutoner med salt, hvidløg og persille.. det altså så godt! Jeg bruger dem som topping på suppe og i salater, f.eks. Cæsar Salat...men kan os godt hapse dem bar som de er eller bruge dem som en del af en tapas anordning.

De helt geniale til at få brugt daggammelt brød også hvis det tørt, det gør ikke spor. Disse har jeg lavet af et groft franskbrød, men toastbrød eller andet lyst brød kan også fint bruges.

Hvis du vil, kan de skæres i stave i stedet for tern - så får du sprøde chips agtige stænger, der kan spises som snacks.

De klar på bare 15 minutter og er et skønt pift til mange retter.

Opbevar dem i lufttæt beholder, så holder de sig fint sprøde nogle dage.

Brødcroutoner

Ingredienser
4 skv Brød (gerne daggammelt)
1 dl Olivenolie
1 fed Hvidløg
  Persille (en håndfuld)
1 spsk Groft salt (eller flagesalt)
  Peber (lidt)
Vejledning

Tænd ovnen på 200 grader.

Skær brødet i tern, fjern evt. kanter, hvis du synes.

Knus hvidløgsfed og hak persillen - bland det i en skål sammen med olie, salt og peber.

Vend brødternene i skålen og bred dem så ud på en bageplade med bagepapir.

Bag 8-10 minutter til de er sprøde og gyldne.

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier