Broccoliboller

Broccoliboller

20 min
25 min
8  Stk
Birgitte R.
Amat√łr
ūü•¶Verdens bedste og nemmeste glutenfri broccoliboller med f√• ingredienser. ūü•¶Propfyldt med gode n√¶ringsstoffer fra broccolien er disse glutenfri boller et super alternativ til den¬†almindelige burgerbolle
Om opskriften
Beskrivelse

Verdens bedste og nemmeste glutenfri broccoliboller med få ingredienser.

Propfyldt med gode n√¶ringsstoffer fra broccolien er disse glutenfri boller et super alternativ til den¬†almindelige burgerbolle. De¬†kan ogs√• fint g√łre det som b√•de morgenboller, sandwichboller m.v. Kun fantasien s√¶tter gr√¶nser - og s√• er de r√łrende nemme at g√• til!

Ingredienser
1 Broccoli hoveder
4 Æg
6 spsk Mandelmel
1 tsk Bagepulver
1 dl Glutenfri havregryn
  Salt (Lidt)
  Sesamfr√ł (til pynt)
Vejledning

Tænd ovnen på 180 grader

Skær broccolihovedet i små stykker og hæld kogende vand over.

Lad det stå i 3 minutter.

Hæld vandet fra og blend broccolien til ensartet masse.

Bland broccolien med de resterende ingredienser i en sk√•l. Tilf√łj ekstra havregryn, hvis dejen er lidt for flydende.

Beklæd en bageplade med bagepapir.

Form bollerne med en ske og læg dem på bagepladen.

Drys¬†lidt sesamfr√ł ovenp√•.

Bag bollerne i cirka 25 minutter.

Server og nyd :-)

Fungerer også super godt til frokost som en sandwichbolle med humus og lidt kyllingestrimler og avokado i.

Om forfatteren
Birgitte R.
Amat√łr
Bio
Birgitte kan godt lide et let men sp√¶ndende m√•ltid. Glutenfri og masser af gr√łnsagerūüėä
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier