Bønnepasta med kyllingebryst

Bønnepasta med kyllingebryst

5 min
15 min
4  Portioner
Profile picture for user Lene Barner Dyg
Lene Barner Dyg
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Her får du en lækkert pastaret, der gør sig godt til hverdag såvel som fest. Retten er lige til at gå til og alle kan være med børn som voksne. 

Pastaretten med kylling og grønkål er ikke bare lækker at se på, den også smækfyldt med gode råvarer og masser af smag.

Fyld det i retten, du har lyst til - er du f.eks. ikke til kød, så kan den uden problemer laves uden kylling. Derudover er den både gluten- og laktosefri.

Ingredienser
2 Kyllingebryst
200 g Bønnepasta
1 fed Hvidløg
1 Løg
200 g Champignon
2 dl Hønsefond (eller bouillonvand)
2 dl Fløde (laktosefri)
200 g Grønkål (hakket)
  Salt og peber
  Chili (til tilsmagning)
  Gurkemeje (til tilsmagning)
Vejledning

Kog din bønnepasta i 2 minutter mindre, end hvad posens anvisning siger. Den koger videre i retten. 

Rengør og hak løg og hvidløg, og steg det i olie på en stor pande. 

Rengør og skær champignongerne i kvarte, og steg med dem på panden. Tag af panden og sæt til side. 

Skær kyllingen ud i mundrette stykker, og steg det godt af på panden. Tilsæt løg og champignonger.

Krydr med salt og peber, chili og gurkemeje. 

Tilsæt din fond - bouillon kan også bruges her. Lad det koge i et par minutter. 

Held vandet fra pastaen og tilføj den til retten i panden. 

Gør grønkålen klar og tilsæt den til retten.

Held fløden i, vend det hele rundt og smag til endnu engang.

Bønnepasta med kyllingebryst

Om forfatteren
Profile picture for user Lene Barner Dyg
Lene Barner Dyg
Amatør
Bio
Efter at have levet med atopisk eksem hele mit liv, da ændrede jeg i 2018 min livstil og lever nu gluten og mælkefri. Det har haft stor betydning for mig, da min eksem nu næsten er væk.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier