Boller med grahamsmel

Boller med grahamsmel

2 t, 10 min
15 min
15  stk.
Profile picture for user MickiCheng
MickiCheng
Amatør
✅SE MINE BOLLER!

✅Som man siger! 😂😂

✅Ej, hahaha... Men har lige bagt spejlblanke, runde, luftige og saftige frø- og kerneboller - og de er SÅ gode!! 👏🏼👏🏼

Man kan bare virkelig ikke bage boller, uden at det bliver liiiiidt lummert, vel?!

Om opskriften
Beskrivelse

SE MINE BOLLER!

Som man siger! 😂😂

Ej, hahaha... Men har lige bagt spejlblanke, runde, luftige og saftige frø- og kerneboller - og de er SÅ gode!! 👏🏼👏🏼

Man kan bare virkelig ikke bage boller, uden at det bliver liiiiidt lummert, vel?!

I ved, massér bollerne grundigt, spænd dem op, hold bollen i hånden, blanke boller osv., osv. 🤣🤣🤣

Nå, men her er opskriften altså! 😍😍

Boller med grahamsmel

Ingredienser
50 g Gær
4 dl Mælk
3 spsk Sukker
1 Æg
150 g Grahamsmel
600 g Hvedemel (kan være op til 800 gram)
1 1⁄2 tsk Salt
1⁄2 dl Olie
100 g Smør (blødt)
250 g Frø og kerner (jeg brugte 100 g solsikke, 70 g hørfrø, 10 g sort sesam, 20 g sesam og 50 g græskar)
Vejledning

Lun mælk og opløs gær i mælken.

Kom sukker, olie og æg i.

Kom grahamsmel i.

Rør rundt.

Tilsæt det meste af melet og salt og kør på maskine et par minutter.

Tilsæt mere mel hvis nødvendigt.

Kom smør i og kør dejen smidig og lækker i 4-5 minutter.

Tilsæt frø og kerner og kør med 2-3 minutter mere.

Lad hæve til dobbelt størrelse - cirka 45 minutter.

Form boller og lad efterhæve cirka 30 minutter.

Pensl med æggevask, drys evt. med havregryn og bag i cirka 13-15 minutter ved 210 grader almindelig ovn.

God fornøjelse med bagningen!! 🤩🤩

Håber I kan lide mine opskrifter 🥳🥳

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user MickiCheng
MickiCheng
Amatør
Bio
Micki elsker kage, søde sager og alt godt inden for bagværk. Selvom Micki er god til at svinge kagerullen i køkkenet, nyder han også en god, hjemmelavet bearnaise og tykke, friterede fritter! Og en god, rød bøf!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier