Blondie

Blondie
Underrubrik
Med pistacie og rabarber
Sidst ændret:
Fredag den 21. juni, 2019 - 13:06
Beskrivelse

Dejlig og lækker blondie (brownie med hvid chokolade) der får syrlighed fra dejlige rabarber og salt og knas fra lækre pistacienødder.

Opskriften kommer fra bogen: "Rabarber", skrevet af Søren Staun Petersen.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 kage
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
50 minutter
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
200 g Smør
200 g Sukker
125 g Mel
3 Æg
180 g Pistacienødder (Saltede)
225 g Rabarber
  Honning (Lidt og flydende)
Vejledning

Smelt 200 g chokolade over et vandbad, og smelt smørret i en gryde.

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.

Bland sukker, mel og vaniljekorn i en skål og pisk æggene i blandingen, til den er lidt luftig.

Vend smørret og den smeltede chokolade i blandingen med en dejskraber eller lignende.

Til sidst hakkes pistacienødderne og de sidste 100 g chokolade groft og vendes i blandingen.

Kom dejen i en form.

Skær rabarberne i lange skiver og kom dem oven på dejen.

Pensl dem med lidt honning.

Bag kagen ved 180 °C i cirka 50 minutter.

Husk, at der gerne må følge lidt med op, når du prikker i den.

Lad kagen køle helt af, inden den skæres ud og spises.

Kilde

Vi har opskriften fra bogen "Rabarber" fra Muusmann Forlag.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier