Bladsellerijuice - fremstillet i saftpresser

Bladsellerijuice - fremstillet i saftpresser

2 min
5 min
1  portion
Profile picture for user Gyldendal
Gyldendal
Professionel

✅Lækker og sund bladsellerijuice - lavet i en saftpresser.

✅Opskriften er til 1 voksen. 

✅Vi har opskriften fra bogen: "Bladsellerijuice", hvor forfatteren Anthony William siger følgende om opskriften:

"Lad os begynde med at se på, hvordan man laver rigtig bladsellerijuice. Det er helt igennem enkelt. Hvis du har en saftpresser, behøver du blot at gøre følgende".

Om opskriften
Beskrivelse

Lækker og sund bladsellerijuice - lavet i en saftpresser.

Opskriften er til 1 voksen. 

Vi har opskriften fra bogen: "Bladsellerijuice", hvor forfatteren Anthony William siger følgende om opskriften:

"Lad os begynde med at se på, hvordan man laver rigtig bladsellerijuice. Det er helt igennem enkelt. Hvis du har en saftpresser, behøver du blot at gøre følgende".

Ingredienser
1 bdt Bladselleri
Vejledning

1. Om ønsket kan du snitte ½-1 cm af den nederste del af bundtet for at skille stilkene.

2. Skyl bladsellerien.

3. Kør bladsellerien gennem en saftpresser.

Bladsellerijuice

4. Du kan si juicen, hvis der er små urenheder eller fiberrester, der skal væk.

5. Drik juicen med det samme, på tom mave; det giver de bedste resultater.

6. Vent mindst 15-30 minutter, inden du indtager noget andet.

Bladsellerijuice

Noter


Kilde

Bladselleribogen

Vi har opskriften fra forlaget Gyldendal.

Om forfatteren
Profile picture for user Gyldendal
Gyldendal
Professionel
Bio
Forlaget Gyldendal - www.gyldendal.dk
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier