Beer Batter

Beer Batter

1 t
5 min
1  Portion
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Når man frituresteger fisk og grønsager, så er det med ønsket om at få den mest sprøde dej udenom ens råvare. ✅Vores beer batter/beignet dej er perfekt til f.eks. Fish 'n' chips.
Om opskriften
Beskrivelse

Når man frituresteger fisk og grønsager, så er det med ønsket om at få den mest sprøde dej udenom ens råvare.

Vores beer batter/beignet dej er perfekt til f.eks. Fish 'n' chips.

Ingredienser
250 g Hvedemel
5 g Groft salt
2 spsk Smør (Smeltet)
2 dl Vand (Lunkent)
1 1⁄2 dl Øl
1 spsk Vodka
2 æggehvider
Vejledning

Kom mel og salt i en skål og rør det sammen.

Smelt smørret i f.eks. mikroovnen.

Kom øl, vand, vodka og smeltet smør op i skålen til mel og salt. Rør det godt igennem til der ikke er flere klumper i dejen.

Sæt dejen på køl i minimum 1 times tid, inden dejen skal bruges.

Beer batter

Pisk æggehviderne stive og vend de stivpiskede æggehvider i dejen lige inden den skal bruges.

Dejen er nu klar til brug.

Beer batter

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier