Beef ragu med pappardelle

Beef ragu med pappardelle
Sidst ændret:
Fredag den 29. januar, 2021 - 08:58
Beskrivelse

Beef regu med pappardelle.

Det er første gang jeg prøver at lave denne ret, og bestemt ikke sidste gang.

Det var virkelig lækkert og smagte af så meget 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedelsestid
4 timer
Tid i alt
4 timer, 45 minutter
Ingredienser
3 Løg (finthakket)
3 fed Hvidløg
4 Gulerødder (skåret i fine tern)
3 dl Rødvin
5 dl Oksefond (jeg brugte 5 oksebouillonterninger)
1 spsk Paprika
1 tsk Timian
2 spsk Tomatpure
50 g Smør
  Pasta (Pappardelle)
  Parmesan (friskrevet)
Vejledning

Start med at skære boven ud i store tern, og brun kødet af på høj varme i en store gryde med olie i.

Tag kødet af gryden.

Opvarm halvdelen af smørret og tilsæt løg.

Når løgene er blevet bløde og klare, tilsættes hvidløg og gulerødderne, som steges i et par minutter.

Tilsæt nu kødet igen sammen med paprika, timian og tomatpure, røres god rundt.

Tilsæt rødvin og lad det koge i 5 minutter.

Tilsæt til sidst oksefond og laurbærblade, også skal det bare stå og hygge sig de næste 3-4 timer, til kødet er så mørt at det kan rives fra hinanden.

Tilsæt det sidste smør efter kødet er revet fra hinanden, og rør det godt ud i gryden.

Kog pappardelle pastaen al dente, og rør pastaen i beef raguen.

Serveres med revet parmesan ost.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.


Sociale medier