ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bearnaisedressing

PER ASMUSSEN | 11. marts 2018
Alle kender den klassiske Sauce Bearnaise, og ikke uden grund!? Den er meget velsmagende, passer til det meste og er et kæmpe hit hos de fleste mennesker.

Alle kender den klassiske Sauce Bearnaise, og ikke uden grund! Den er fantastisk velsmagende, passer til det meste og er et kæmpe hit hos de fleste mennesker.

Vi kommer dog ikke uden om, at saucen kan være lidt besværlig at give sig i kast med. Særligt om sommeren, når der står grillmad på menuen, og man har travlt med at forberede brød, salater og andet tilbehør. Her kan det være tillokkende at slippe lidt lettere om – og det kan du ved at lave en kold bearnaisedressing. Den tager ikke lang tid at lave, smager fantastisk, og så er den et lidt lettere og friskere alternativ til den varme udgave af saucen.

Prøv denne lækre opskrift som tilbehør til fx en fed bøf eller confit de canard.

Velbekomme!


Antal: 2 personer

Bearnaisedressing

Alle kender den klassiske Sauce Bearnaise, og ikke uden grund!? Den er meget velsmagende, passer til det meste og er et kæmpe hit hos de fleste mennesker.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Dressing
Køkken: Fransk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 deciliter Creme Fraiche
  • 1 spsk. Bearnaise essens
  • 2 spsk. Estragon Hakket og gerne frisk (tørret kan også bruges)
  • 1 tsk. Sukker
  • 1 tsk. Citronsaft
  • Krydderier Salt, hvid peber og cayennepeber efter smag

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne sammen i skål og smag til med salt, peber og cayennepeber.
  • Lad det trække i køleskabet i en halv time før servering.
  • Lad gerne dressingen stå 10 min. ved stuetemperatur inden servering. Det forbedrer smagen.
  • Velbekomme!

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.