Barbecue marinade

Barbecue marinade

5 min
5 min
1  glas
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Lækker krydret barbecuemarinade på 10 minutter. Et must til grillaftenen. Perfekt til kylling, oksekød og svinekød. Se her hvordan!
Om opskriften
Beskrivelse

Når vejret er godt, indbyder det til grill og barbecue - sådan er det bare 😎

Og som det er med SÅ meget andet, så bliver barbecue marinaden bare bedst, når man laver den selv.

Barbecue marinade

Dette er min version!

Den er krydret og lækker og HELT perfekt til at marinere både kylling, okse- og svinekød. Og så tager den altså kun 10 minutter at lave, så der er faktisk ingen undskyldning for at lade være. Ingredienserne har du sandsynligvis allerede i køkkenet 😉

Ingredienser
2 1⁄2 Ketchup
1⁄2 dl Æblecidereddike
1 1⁄2 dl Brun farin
2 spsk Soya
1 tsk Hvidløgspulver
2 tsk Paprika
1 tsk Chilipulver
1 tsk Salt
Vejledning
  1. Find en gryde.
  2. Kom samtlige ingredienser i gryden.
  3. Sæt gryden på komfuret.
  4. Lad det koge op og rør rundt.
  5. Tag gryden af varmen.
  6. Lad det køle af.
  7. Marinaden er nu klar til brug! 😋

Barbecue marinade

Kilde

Jeg lod mig inspirere af denne opskrift, men ændrede bare lidt i den ved at undlade at tilføje hot sauce.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier