x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Banankage

SUSANNE | 29. april 2018

Den klassiske banankage er altid et sikkert hit.

Denne opskrift er nem, hurtig og lækker.


Redaktion: Se vores lækre banankage med chokoladestykker her.


Banankage

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert, Kage
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 1 kage
Forfatter: Susanne

Ingredienser

  • 3 stk. Æg
  • 200 gram Sukker
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 75 gram Smør
  • 100 gram Hvedemel
  • 25 gram Kokosmel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 2 stk. Banan
  • 100 gram Chokolade Til glasur

Sådan gør du

  • Start med at smelte smørret i mens æg, vaniljesukker og sukker piskes sammen.
    Bland melet, kokosmelet og bagepulveret i æggemassen under omrøring.
    Mos bananerne og blandt dem i dejen.
    Hæld kagemassen i et smurt fad eller en springform.
    Bag kagen i almindelig ovn ved 175 grader i 30 minutter.
    Tag kagen ud af ovnen og lad den køle lidt af.
    Smelt chokoladen og hæld den over den afkølede kage som glasur.
    Banankage
    Banankage

Om forfatteren