x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Banankage med chokolade og oreos

LUDVIG OG FAR | 8. februar 2020

Min søn og jeg elsker at være i køkkenet sammen, og vi elsker at bage. Det her er nok den bedste kage, vi nogensinde har bagt! Altså virkelig. Den er  lækker!

Banankage med chokolade og oreos

Vi kalder den “Ludvigs banan-chokolade-oreo-kage” 😉 Dejligt mundret!

 

Banankage med chokolade og oreos opskrift

Banankage med chokolade og oreos


Redaktion: Se vores lækre banankage med chokoladestykker her.


Banankage med chokolade og oreos

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 10 personer
Forfatter: Ludvig og far

Ingredienser

  • 150 gram Smør
  • Moden Banan 4 - 5 stk.
  • 100 gram Mørk chokolade
  • 75 gram Mælkechokolade
  • 10 Oreos
  • 6 Æg
  • 3.5 deciliter Sukker
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 3.75 deciliter Hvedemel
  • 2 tsk. Bagepulver

Sådan gør du

    1. Smelt først smørret. Du kan enten gøre det i en kasserolle alle bare gøre det i mikroen.
    2. De modne bananer lægges på en tallerken og moses godt med en gaffel.
    3. Den mørke chokolade og mælkechokoladen hakkes groft på skærebrættet og hver oreo brækkes i 6 stykker.
    4. Find en skål og slå ægget ud heri. Tilføj sukker og vaniljesukker.
    5. Pisk det grundigt med en elpisker i 3 - 4 minutter.
    6. Tilføj det smeltede smør, bananmosen, den hakkede chokolade, oreo-stykkerne, hvedemelet og bagepulveret og pisk videre i cirka et minuts tid.
    7. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir.
    8. Sæt kagen i en 200 grader forvarmet ovn (almindelig ovn) og bag den i en halv time eller indtil den er gennembagt. Du kan tjekke den med en spids kniv eller en strikkepind. Den må gerne være lidt fugtig indeni. Kagen er stadig godt efter at have været på frost!

Om forfatteren