Choko/bananbrød med indbygget chokolade og et tvist af kardemomme....Ja tak! Det her brød er nemt at lave og smager fantastisk.

Opskrift på bananbrød med chokolade
Choko/bananbrød med indbygget chokolade og et tvist af kardemomme….? Ja tak! ?
Det her brød er nemt at lave og smager fantastisk.
Herligt indslag til kaffen eller lækkersulten… ?

Antal: brød
Bananbrød med chokolade
Choko/bananbrød med indbygget chokolade og et tvist af kardemomme....Ja tak! Det her brød er nemt at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
Dej
- 50 gram Smør
- 25 gram Gær
- 2.5 deciliter Mælk
- 2 stk. Moden Banan moste -kan udelades
- 1.5 tsk. Kardemomme
- 0.5 tsk. Salt
- 350 gram Hvedemel
- 100 gram Rugmel
Fyld
- 50 gram Smør
- 50 gram Mørk chokolade
- 3 spsk. Flormelis
- 1 spsk. Kakao
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde, tag gryden af varmen og rør mælk i.
- Opløs gæret i den fingervarme blanding.
- Hæld det i en skål og tilsæt øvrige ingredienser.
- Ælt godt igennem til en fin, sammenhængende dej.
- Sæt til hævning 45 minutter.
- Rul dejen ud til et rektangel på et meldrysset bord.
Lav fyldet
- Hak chokoladen groft og smelt det i en gryde sammen med smørret.
- Rør flormelis og kakao i til fin sammenhængende ganache.
- Smør ganachen ud på din dej.
- Rul dejen sammen på langs, del den i to på langs og sno de to dele om hinanden.
- Fold enderne ind under og put brødet i en aflang brødform beklædt med bagepapir.
- Lad efterhæve 15 minutter.
- Pensl med mælk og bag 30 min ved 200 grader.
- Blir brødet brunt på toppen, så læg sølvpapir over det sidste stykke tid, så det ikke “branker”.
- Server lunt og nyd.