Bagt avokado med æg

Bagt avokado med æg
Sidst ændret:
Mandag den 28. december, 2020 - 12:29
Beskrivelse

På bordet er kommet bagt avocado med æg og ristet brød med avocadosalat... 😍👌🏻

To helt simple, men virkelig lækre små retter, som klæder ethvert morgen - eller brunch bord 😄

Vi nyder en langsom morgen og en dag uden planer - endnu ihvertfald... ☺️

Den bagte avocado blir blød og cremet med en midte af smilende æg og så krydderier på toppen 🤗

Salaten er frisk og blød og går glimrende til et sprødt ristet brød ☺️

Sværhedsgrad
Udbytte
1 person
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Bagt avocado med æg)
2 Æg (Str. S)
  Salt
  Peber
  Parmesan (Revet)
  Opskriftsgruppe (Avocadosalat)
1 tsk Citronsaft
  Salt
  Peber
  Spinat (Lille håndfuld frisk, skyllet spinat)
Vejledning

Bagt avocado med æg

Halver avocadoen, tag stenen og lidt kød ud - så der er plads til et æg.

Placer avocadoen i et ovnfast fad.

Tilter de, kan du putte sølvpapir om, så de står lige.

Slå et æg ud i hver og bag 20 minutter ved 200 grader. 

Drys salt, peber og revet parmesan ud over ved servering.

 

Avocadosalat

Skær avocadoen i tern eller mos den.

Vend citronsaft i og smag til med salt og peber.

Vend spinaten i.

Put salaten på ristet brød smurt med flødeost naturel og top det hele med revet parmesan. 

Enjoy! 😍

Noter


Kilde

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier