Avocadosalat

Avocadosalat

10 min
5 min
4  personer
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
En lækker salat, der på én gang er både frisk og fyldig. ✅Avocado og feta gør salaten cremet og rundt i smagen, mens citronsaften i dressingen sørger for syre og friskhed. ✅
Om opskriften
Beskrivelse

En lækker salat, der på én gang er både frisk og fyldig.

Avocado og feta gør salaten cremet og rundt i smagen, mens citronsaften i dressingen sørger for syre og friskhed.

Salaten er god som tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ, men den vil også egne sig rigtig godt som fyld i pita- eller fladbrød.

Ingredienser
2 Avocado
2 Forårsløg
1⁄2 Agurk
2 dl Ærter
125 g Feta (i tern, gerne med krydderurter)
2 spsk Olivenolie
1 1⁄2 spsk Citronsaft
1 tsk Pesto (grøn)
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Halver avocadoerne og fjern stenene.

Fjern skrællen og skær avocadokødet i tynde skiver.

Halver agurken, fjern kernerne med en teske og skær ligeledes agurken i skiver.

Forårsløgene skæres i tynde skiver på skrå.

Anret grøntsagerne på et fad eller i en skål og tilsæt salatosten.

Pisk olivenolie, citronsaft og pesto sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber.

Hæld dressingen over salaten lige før servering.

Avocadosalat

Noter


Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier