Aspargesbroccoli

Aspargesbroccoli

  Portioner
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
✅Sådan koger du perfekt møre aspargesbroccoli. ✅Et delikat tilbehør og et spændende eksotisk alternativ til den almindelige broccoli!
Om opskriften
Beskrivelse

Aspargesbroccoli er en spøjs størrelse. Det er en japansk "hybrid" af almindelig broccoli og pak choi, men de er betydeligt mere delikate end den almindelige broccoli. Aspargesbroccoli er en anelse sødere i smagen, og så minder de lidt om asparges.

Aspargesbroccoli

Når de bliver tilberedt, får stilken et virkelig skønt bid, mens buketterne bliver perfekt bløde.

 

Aspargesbroccoli opskrift

Ingredienser
4 dl Vand
100 g Smør
  Aspargesbroccoli
Vejledning
  1. Kom smør og vand i en gryde.

  2. Bring det i kog.

  3. Kom aspargesbroccoli i gryden og giv det et let opkog i 2 minutter.

  4. Sluk for blusset og lad det stå i et par minutter.

  5. Tag dem op og dup dem tørre med et rent viskestykke.

  6. Servér straks.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier