Asiatiske pandekager med kylling

Asiatiske madpandekager med kylling

10 min
20 min
2  Personer
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

Vi hader madspild og elsker rester hos os.đź‘Ś

Ideen i at være kreativ og skulle trylle et måltid frem af hvad man lige har i køleskabet og viktualierummet er en god proces for enhver der godt kan lidt at lege i køkkenet.

Vi har altid forskellige asiatiske saucer, sesamfrø og tortillas liggende i huset, så denne ret er nem at trylle frem.

Om opskriften
Beskrivelse

Vi hader madspild og elsker rester hos os.

Ideen i at være kreativ og skulle trylle et måltid frem af hvad man lige har i køleskabet og viktualierummet er en god proces for enhver der godt kan lidt at lege i køkkenet.

Vi har altid forskellige asiatiske saucer, sesamfrø og tortillas liggende i huset, så denne ret er nem at trylle frem.

Ingredienser
150 g Kylling (Rester fra kogt kylling)
100 g Glasnudler
3 spsk Hoisinsauce
3 spsk Sød chilisauce
2 spsk Fiskesauce
3 spsk Sesamfrø
6 Wraps (Tortillas)
  RĂĄ syltede grønsager (Rester fra Bao)
  Soya (Til servering)
  Sød chilisauce (Til servering)
Vejledning

Kom rester af kylling på en pande sammen med Hoisinsauce, sesamfrø, fiskesauce og sød chilisauce. Varm det godt igennem indtil det begynder at blive sprødt.

Kog glasnudlerne i 1 liter vand uden salt, i 4 minutter. NĂĄr nudlerne er kogt skal de skylles med kold vand i en sigte.

Varm dine wraps på en tallerken i mikroovnen i 1 min, Det er en god ide at lægge et stykke køkkenrulle i bunden af tallerkenen og et stykke køkkenrulle øverst, så bliver de ikke bliver tørre.

Ved bordet lægger du din wrap på din tallerken, smører den med creme fraiche, og lægger det ønskede fyld på i midten, der stænges med soja sauce og chilisauce. Fold den firkanten, da den så er nemmere at spise og fyldet bliver nemmere på plads.

Asiatiske madpandekager

Noter

Resterne

- Vi havde rester af rå syltede grønsager tilovers fra Bao, som vi spiste resten af i vores wraps.

- Vores kylling, er trevlet kylling fra skroget af en kylling vi har parteret og kogt fond af.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.


Sociale medier