Asiatisk Torsk

Overførsler
Underrubrik
Ovnstegt torsk m. Asiatisk twist
Sidst ændret:
Onsdag den 21. april, 2021 - 13:32
Beskrivelse

En dejlig ret med torsk og et skønt asiatisk præg!

 

Asiatisk torsk opskrift

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
500 g Torsk
25 g Smør
1 spsk Hvedemel
1 dl Sødmælk
50 g ost (revet Gruyere)
2 dl Suppe (thaisuppe)
1 Lime (i både)
1 bdt Koriander
100 g Slikærter
Vejledning
  1. Krydr torsken med salt og peber og læg i et ildfast fad.

  2. Smelt smør i en gryde og pisk mel i til jævning.

  3. Tilsæt mælk og ost og pisk op, til osten er smeltet og du har en ostesauce.

  4. Pisk æggeblomme med æbleeddike i en skål til æggeblommesnaps.

  5. Tilsæt 1 deciliter af thaisuppen i ostesaucen og køl det ned til lillefingervarmt.

  6. Pisk ostesaucen sammen med æggeblommesnapsen.

  7. Skær forårsløgene i skiver på 1 centimeter og skær slikærterne i mindre stykker.

  8. Hæld den luftige sauce over torsken og drys med forårsløg og slikærter.

  9. Bag i ovn ved 170 grader i 8 - 10 minutter og lad hvile i 5 minutter.

  10. Drys med frisk koriander og friskpresset lime.

  11. Varm 1 deciliter thaisuppe og brug som ekstra sauce ved servering.

Noter

TIPS: Servér eventuelt med pandestegt spidskål, spidskålssalat eller nudler.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier