x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Aperol Spritz

LOTTE WEBER | 8. august 2018
Sommerens mest populære drink

Takket været grundig markedsføring er aperol spritz blevet den store sommerdrink i år.

Dette er ikke så mærkeligt, for drikken smager helt fantastisk i sommervarmen på terrassen, i hængekøjen eller på stranden.

Her får du opskriften og et tip til, hvordan den kan holde sig frisk, hvis du tager den med.


Aperol Spritz

Sommerens mest populære drink
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aperol, Drinks
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 1 Portioner
Forfatter: Lotte Weber

Ingredienser

  • 2 centiliter Aperol
  • 2 centiliter Prosecco Anden mousserende vi kan bruges
  • Danskvand
  • Appelsin Til pynt
  • Is

Sådan gør du

  • Fyld først is i glasset. Grunden til dette er at isen forhindrer, at aperolen samler sig i bunden af glasset.
    Fyld prosecco og aperol i glasset over isen. Her er brugt et enkelt shot, men hvis glasset er stort bruges dobbelt mængde. Der skal være lige mængder af aperol og prosecco.
    Tilføj en smule danskvand og pynt med en skive appelsin.
    NB: På Aperol-flasken står der at denne drink skal laves med 3 dele prosecco, 2 dele aperol og 1 del danskvand. På deres hjemmeside skrives opskriften som her. Bestem selv eller lav begge dele og smag efter 🙂

Noter

Aperol spritz i glas med is
Nydes bedst i solen.
Skal du have den med på stranden, så bland aperol og prosecco og tag danskland med ved siden af. Dette blandes i lige inden, den skal drikkes.

Om forfatteren