x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Andebryst sous vide

PER ASMUSSEN | 4. januar 2019

Dejlige og lækre andebryster tilberedt sous vide. Hos os er det et must på bordet juleaftensdag og Mortens Aften.

Hvis du ikke er den største fan af en helstegt and eller ikke er så mange mennesker der fejrer julen sammen, så er det her en fantastisk måde at få det bedste fra anden frem på.


Redaktion: Se vores nyeste og forbedrede udgave af Andebryst sous vide her.


Andebryst sous vide

No ratings yet
Udskriv Pin
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 2 stk. Andebryst
  • Salt
  • Peber Fra kværn
  • Smør Til stegningen

Sådan gør du

  • Krydret med salt og peber.
    Vakuumpakket og tilberedt sous vide i 2 timer ved ved 59 grader.
    Andebryst sous vide
    Efter de to timer blev de lagt i fryseren i 30 minutter og herefter lagt på køl indtil de skulle bruges.
    Herefter blev de pakket ud af poserne og væsken blev brugt til saucen.
    Kødet blev duppet tørt og krydret med salt på skindsiden.
    Andebryst sous vide
    Herefter blev de lagt på en tør pande med skindsiden nedad.
    Panden blev tændt og høj varme og når den er varm tilsættes smør.
    Stegt kødet i 5-7 minutter på skindsiden og giv det til sidst 30 sekunder mere på den anden side.
    Skær kødet i tynde skiver og krydr med flagesalt.
    Server straks.
     
     
    Andebryst sous vide

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.