Ærtepure

Ærtepure
Sidst ændret:
Mandag den 7. december, 2020 - 19:57
Beskrivelse

En flot og lækker ærtepure er et godt tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ.

Prøv også at servere pureen som en slags dip til f.eks. rugbrødsstave.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
300 g Ærter (fra frost)
1 Løg
1 fed Hvidløg
25 g Smør
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Skræl løg og hvidløg og skær begge dele i tern.

Varm smørret op i en gryde og sauter løg og hvidløg deri. De skal på ingen måde blive brune, kun gennemsigtige.

Tilsæt ærterne og lad dem simre i gryden sammen med løg og smør i 10-15 minutter.

Blend alt sammen og smag pureen til med salt, peber og citronsaft.

Ærtepure

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier